Tuin en overdekt terras terug open vanaf 28 april 2021

Na een lange verplichte winterslaap mogen we jullie eindelijk weer ontvangen in onze tuin.
Bij regenweer hebben we ook een aantal overdekte zitjes op ons “podium naar de natuur” of onder de knusse kapschuur.

Dus neem je boek, verrekijker, wandelschoenen, fiets, kano… of helemaal niks mee en wees welkom om te genieten van deze prachtige omgeving. We hebben verschillende wandel- en fietsroutes ter plekke ter beschikking en sinds kort hebben we hier nu ook het wandelknooppuntennetwerk zodat je ook je eigen wandelroute kan plannen vertrekkend vanuit onze tuin. Meer info op: https://routesingroningen.nl/routes/?network=true&transport=walking

Bij een dagje genieten mogen we natuurlijk de innerlijke mens niet vergeten, dus zorgen wij ook voor huisbereid lekkers: koffie/thee, soep, lunch en lekkere taartjes, zoals nu een heerlijke rabarbertaart van onze eerste oogst.

Onze algemene openingstijden voor afhaal en start van wandelingen/fietstochten:
* Woensdag: van 13u tot 18u
* Donderdag tot en met zondag: van 10u tot 18u
waarbij ons “terras” open is tussen 12u en 18u

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *